“EDUcube” için başvurular başladı

“EDUcube” için başvurular başladı BHA Millî Eğitim Bakanlığı ETKİM ile Teknopark İstanbul ortaklığında, eğitim teknolojileri alanında çalışan girişimci ve girişimci adaylarına yönelik “EDUcube Hızlandırma Programı” başvuruları başladı. EDUcube, eğitim teknolojileri alanında ya da eğitim teknolojilerine uyarlanabilecek alanlarda çalışan girişimlerin ihtiyaçları doğrultusunda yenilikçi iş fikirlerinin geliştirilmesi ve büyümesini amaçlıyor. EDUcube ile başvurular arasından seçilecek girişimler, 22-23...

“EDUcube” için başvurular başladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“EDUcube” için başvurular başladı

BHA

Millî Eğitim Bakanlığı ETKİM ile Teknopark İstanbul ortaklığında, eğitim teknolojileri alanında çalışan girişimci ve girişimci adaylarına yönelik “EDUcube Hızlandırma Programı” başvuruları başladı.

EDUcube, eğitim teknolojileri alanında ya da eğitim teknolojilerine uyarlanabilecek alanlarda çalışan girişimlerin ihtiyaçları doğrultusunda yenilikçi iş fikirlerinin geliştirilmesi ve büyümesini amaçlıyor.

EDUcube ile başvurular arasından seçilecek girişimler, 22-23 Mayıs tarihlerinde Millî Eğitim Bakanlığı ve Teknopark İstanbul öncülüğünde düzenlenecek olan “Uluslararası Eğitimde Yapay Zekâ Formu 1. AR-GE Proje Pazarı”nda yer alma fırsatı elde edecek. EDUcube Hızlandırma Programı’na başvurmak isteyen girişimciler, 15 Mayıs 2024 tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

Başvuru için tıklayınız.

“EDUcube” için başvurular başladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.